UGE 6 – NU SKAL DER HAMRES MED KØNSORGANERNE!

Hvordan er det nu lige, at man kommer i kontakt med en sød dame? For os er der nok mange metoder, men slørvingerne gør noget helt specielt. Faktisk meget specielt 🥴

Slørvingerne er de rene musiker, når det kommer til at skulle i kontakt med en dame. Lidt ligesom Povl Dissing med sangen “Der er ikke noget som damer” spiller de sød musik, dog spiller slørvingerne på tromme – Faktisk bruger de kønsorganet og bagenden til det. Slørvingerne gør det, at de slår deres bagende ned i jorden og sender vibrationer ud i nærheden af dem selv. Vibrationerne opfanges af en hun, som derefter smadre hendes bagende ned i jorden og kalder på hannen. Så kan man jo overveje, om man vil drage inspiration fra dette 🤔

Men det skal heller ikke være så nemt for vores kære slørvinge. Der er nemlig hanner, som er dovne og blot følger vibrationerne. Men vores arbejdsflittige han har fundet løsningen! Han tager da lige sit drag kostume på, og så laver han vibrationer som en hun for at lede de dovne hanner af banen – og dette virker ganske glimrende! Det kan man kalde et vibe check 💪

De kan også trumme med accent, og dette er set hos populationer af isslørvinge fra Danmark og Sydtyskland. Så tænk lidt over, at en dansk Isslørvinge smadre deres kønsorgan ned i jorden lidt anderledes end de sydtyske 🇩🇰🇩🇪

Og ja – Så har jeg også prøvet at blive gennemtæsket af en slørvinge han i jagt efter en dame 😉

Så lad os håbe, at de skønne slørvinger ikke bliver sluppet af et andet dyr som f.eks. en edderkop – og hov! Hvordan har de lige sex? Hop (eller spring) over til kratluskerkande og find ud af det 😉

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments