Anmeldelser

Vi er altid taknemmelig for feedback, og vi vil gerne dele med jer, hvad folk mener om os. Her har I mulighed for at få et indblik i hvad et samarbejde med os kan blive

Undervisning

Mine medstuderende og jeg har haft Kim som underviser på ferskvandsvidenskab (limnologi), og Kim er en af de mest passionerede undervisere vi nogensinde har haft på universitet! Hans viden om sit fag er enorm, og man kan mærke at han elsker at formidle! Han er altid klar til at svare på spørgsmål, eller diskutere nogle koncepter. Det gør at man selv bliver motiveret til at finde ud af mere om faget selvstændigt. 
Vi var desuden så heldige at vi fik en ekskursion, hvor Kim introducerede os til, hvordan man laver undersøgelser af vandløb, så vi ikke blot fik teoretisk viden, men også praktisk viden! 
Med andre ord, hvis man vil lære noget om ferskvand, og de fantastiske dyr der er i de danske vandløb og søer, så er Kim den helt rigtige at tage fat i!

Camilla Elita Bach Jensen – Biologi studerende på Aalborg Universitet (2023)

Formidlingsture samt feltundervisning

“I sommeren 2022 hørte jeg podcasten. “Vildt naturligt”, hvor AkvaKim var gæst. Jeg blev så inspireret af hans fortællinger, at jeg inviterede ham til et spejdermøde hos De Blå Spejdere i Rårup.
Lige efter sommerferien kom AkvaKim og hans assistent Annika på besøg. De var lidt bekymrede, for der var ikke ret meget vand i åen bag ved spejderhytten, så de tvivlede på om der var ret meget liv at finde. Vi blev enige om at give det et forsøg og jeg skal love for at der var liv!
AkvaKim have researchet hvad der muligvis kunne leve i vores å og han havde lavet en fin planche med hvad vi kunne forvente at finde, men vi var så heldige at finde meget mere. Vi fandt flere dyr som tyder på at vores å er meget ren.
Spejderne var fuldstændig optaget af opgaven og AkvaKim er super god til at formidle i børnehøjde. Tiden fløj afsted og alt for hurtigt var spejdermødet slut.
Jeg vil på det kraftigste anbefale at få AkvaKim ud på et besøg hvis I har interesse i hvad der lever i vandet omkring jer. Han kan forklare ting om dyrene så helt almindelige børn og voksne forstår det.”

Spejderleder Karina Hejgaard – De Blå Spejder i Rårup

Vi havde booket AkvaKim til at deltage i vores årlige strandtur med børnehaven. AkvaKim havde sørget for at vi havde alt hvad vi skulle bruge for at få en god oplevelse med at kigge under havets overflade. AkvaKim har en stor og bred viden om vanddyrene, og har en fantastisk evne til at formidle i børnehøjde. Vi kan kun anbefale at lave en aftale med AkvaKim hvis har lyst til at give børnene en god og lærig oplevelse ved stranden eller vandhullet.
Danny Ibsen Afd. Leder Naturbørnehaven Følfod

Privatarrangement

Jeg gav mine forældre lige den gave, de ønskede mest: en dag med AkvaKim. Som biodynamiske landmænd er mine forældre altid interesserede i naturens forhold, men der er så meget under jord- og vandoverfladen som vi ikke kunne se selv. Derfor var et besøg af en erfaren biolog og formidler det helt rigtige valg. Den dag vi tilbragte på gården med Kim og Line blev en af de mest lærerige oplevelser som man ikke bare kan få på en tavle eller gennem en skærm. Vi kom tættere på naturen end vi nogensinde har været før, og vi vil til enhver tid gøre det igen.
Elisabeth Lomholdt, Bøjes Brød (Apr. 2023)