Hvem er vi?

Line er uddannet pædagog i 2019 og har i sit arbejde haft fokus på kreative skabende processer og potentialer i forskellige læringsrum. Især uderummet og naturen har en stor plads i hendes hjerte. Gennem sit pædagogiske virke har Line tillært sig kompetencer inden for formidling og engagement til og for børn og unge. Nysgerrigheden er Lines drivkraft og tilgangen til arbejdet er med afsæt i kreativitet og med fokus på at gøre formidlingen let tilgængelig og jordnært for selv de yngste deltagere. Og nårh jo, så er der jo også nogle, der bliver nødt til at holde lidt styr på Kim!

Kim er uddannet biolog i 2021 med speciale inden for smådyr i ferskvand og genopretninger i vandløb, og har arbejdet med hvirvelløse dyr i både salt- og ferskvand siden 2019. Igennem de seneste år er passionen samt viden inden for området vokset. Kim har arbejdet hos Miljøstyrelsen med vandplanlægning og artsbestemmelse af smådyr i både fersk- og saltvand. Gennem de sidste par år har han ligeledes været freelance natur-formidler og undervist på forskellige universitetskurser inden for akvatisk biologi. Kim er passioneret fuldtidsnørd og bruger hellere end gerne fredag aften foran stereomikroskopet i jagten på ny viden!

Vores drivkraft

Vores biodiversitet har det svært for tiden og især de akvatiske miljøer har det hårdt. Arter forsvinder og der er mangel på viden omkring deres udvikling og tilstand. Dette vil vi gerne være med til at rette op på. Derfor har vi valgt at dedikere os 100% til at udbrede forståelsen samt viden omkring de små dyr, som lever i havet, vandløb, søer, damme m.m. Vi brænder for at formidle omkring smådyrslivet til alle og enhver.

Vores mål er, at akvatisk liv skal have så gode vilkår som muligt. Derfor kæmper vi for, at det bliver en realitet, at alle vandområder som minimum kommer i god økologisk tilstand!

Hvorfor vælge os?

Kvalitet har altid været vores fokus. Vi er passioneret omkring forståelsen samt tilstanden af smådyr i diverse akvatiske miljøer, og denne passion afspejles i vores arbejde. Indgår man et samarbejde med os, kan det forventes, at vi er drevet af vores passion til at levere den bedst mulige service til jer. Ligegyldigt hvor vi står er vores gærde lige højt, og vi kan stå inde for den kvalitet, som vi levere. Vi er stolte af vores arbejde, og den stolthed står vi ved!

Et lille udpluk af vores arbejde

Strandtur med børnehave
Åtur med spejdertrop
Guidet smådyrstur