Fladfisk og store krabber

I går tabte jeg kampen med havet. Jeg kom til at fodre fiskene fire gange mens vinden tæskede i mod mit ansigt. Desværre var der ikke andet for i de ca. 2 meter høje bølger, som stadig kan gøre mig lidt søsyg nu, når jeg tænker på dem 🤢

Men heldigvis var der masser i vores bundundersøgelse! På denne tur skulle vi undersøge de fisk, som var i Aarhus Bugt. Vi tog væk fra havnen og satte nettet ned i det dybe – og det var en succes! Meningen med undersøgelsen var, at de studerende skulle kigge på størrelse, maveindhold samt modenhed af fladfisk. Især Issing var der mange af! 🐟

Ikke nok med at vi fangede en masse fisk, så fik vi også alt muligt andet sjovt op. Her kan blandt andet nævnes meget store Sandkrabber, blødkorallen Dødningehånd, Svømmekrabber, Ru Søsol og Kamstjerner! Flere havde jeg aldrig set før – Så jeg havde en fest! 🤩

Så den fest vil jeg gerne dele med jer! Så her er nogle af de finuerlige dyr, vi fandt! 🦀🐟🐚

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments