Ferskvandssymposium 2023

Sikke en fest vi har haft!

Jeg har været med til dette års Ferskvandssymposium, hvor der virkelig har været gang i den! Der blev holdt en masse spændende indlæg samt delt utrolig meget viden. Der er blevet skabt nye kontakter, gamle er blevet fornyet og jeg har fået lov til at møde en del af jer. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Jeg har også bidraget med en poster (Lavet af Johan Kjær Prehn). Mit mål var at fremvise vores nye døgnflueart for alle de danske vandløbsentusiaster. Og så havde jeg selvfølgelig et budskab til de fremmødte: “Hvis I vil fokuser på biodiversitet i vandløbene, så skal der også fokuseres på sommerfaunaen!”. Det fik jeg vist nævnt et par gange, så forhåbentlig vil de frø vokse sig store i fremtiden – ellers må jeg bare plante dem igen!

Tak for alle de skønne indlæg, gode ord og dejlig stemning, som var til arrangementet!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments